Tuesday, September 6, 2011

Instructiuni de intretinere / Maintenance

INSTRUCTIUNI de intretinere a produselor:
BIJUTERIILE si papusile se spala manual! Se face spuma de sapun intr-un vas cu apa si putin sapun lichid. Se aplica spuma pe produs, evitand zonele pictate (chiar daca sunt lacuite), se clateste cu mana umezita des, nu sub jet de apa, si se usuca imediat cu un prosop absorbant prin presare, nu prin frecare, apoi se pun la uscat in profunzime pe o suprafata plana. Zonele pictate si lacuite se sterg superficial si cu mare atentie cu o carpita din bumbac, pe care se pulverizeaza in prealabil un puf de solutie pentru sters praful de pe articole HI-FI. Operatiunea de curatare se va aplica doar la nevoie. Articolele pictate, de preferinta, se vor pastra in ambalajul original, ferite de soare, umezeala si socuri mecanice.
OBIECTUL crosetat sau tricotat, mai ales daca este din bumbac, trebuie spalat manual sau in masina de spalat intr-o fata de perna, cu program pentru rufe din materiale speciale, fara stoarcere. Pentru mai multe obiecte se procedeaza astfel: fiecare obiect in propriul saculet de bumbac sau fata de perna pentru a nu se freca intre ele si a nu se crea scame. Ele se usuca pe cat posibil pe suprafete plane, fara a le atarna, deoarece se pot intinde si fac “urechi” unde au fost prinse cu carlige pe franghie. Daca folosim centrifuga masinii de spalat, lucratura se strange.
Obiectul lucrat manual se comporta diferit fata de unul fabricat industrial.

----------------------------------------
Knitted or crocheted OBJECTS, especially if it is made of cotton, must be washed manually or in the washing machine in a pillowcase with laundry program of special materials, without draining. For many objects it works like this: each object in its own cotton bag or pillowcase to not rub each other and not create lint. They dry as possible on flat surfaces without them hanging, because it can stretch and form "ears" where they were caught with hooks on the rope. If we use centrifuge washing machine, the object gets tightened. Handicrafts behave differently from one industrially manufactured.
Print

0 comentarii:

Post a Comment